Bruidstaart

Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefeliciteerd!

Dan ben je vast op zoek naar een mooie bruidstaart die perfect bij je bruiloft past!  

Vul het contactformulier in met jullie ideeen zodat ik een taart geheel naar jullie smaak kan maken. Een bruidstaart is niet zo maar een taart en daarom is het fijn om heel uitgebreid al jullie wensen te bespreken zoals kleur, vorm, smaak, versieringen, namen etc.

Ik bied daarom bruidsproeverijen aan zodat we kennis kunnen maken en al jullie wensen kunnen bespreken. De kosten van een proeverij zijn 35,- maar als jullie de bruidstaart bij mij bestellen wordt dit bedrag verrekend met het totaal bedrag.

Er staan al meerdere voorbeelden op mijn site maar alles is aan te passen geheel aan jullie smaak.

Bekijk mijn bruidstaarten voor meer inspiratie

Ontwerp en realisatie: Eighty-Three.nl