Bruidstaarten

Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Dan zijn jullie vast op zoek naar DE perfecte taart
voor de "mooiste dag" van jullie leven! Een mooie bruidstaart geheel naar jullie eigen smaak mag natuurlijk niet ontbreken! Een bruidstaart is niet zo maar een taart en daarom is het fijn om heel uitgebreid al jullie wensen te bespreken zoals kleur, vorm, smaak, versieringen, namen etc. Ik bied daarom bruidsproeverijen aan zodat we kennis kunnen maken en al jullie wensen kunnen bespreken. Een bruidstaart is in verschillende hoogtes te bestellen. De minimale afname is 40 personen (3 laags stapeltaart) met een uitbreiding tot ongeveer 100 personen (6laags) Natuurlijk zijn er ook losse taarten te bestellen of bijvoorbeeld bijpassende cupcakes. Vul gerust het contact formulier in voor meer informatie.
 

Hieronder enkele bruidstaarten die ik gemaakt heb. Kijk in het overzicht voor alle bruidstaarten.

 

     

 

Bruidsproeverij

Je bruidsproeverij bevat verschillende voorbeeld taartjes met door jullie uitgekozen smaken. Terwijl jullie genieten, kunnen we plannen maken over het uiterlijk van de taart.

De kosten van een proeverij zijn 35,- maar als jullie de bruidstaart bij mij bestellen, gaat dit bedrag weer van het totaal af.

     

 

                

Ontwerp en realisatie: Eighty-Three.nl