Over mij

Over mij

Ik ben Jacqueline Laros, 30 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik woon daar samen met mijn vriend Marco en mijn kleine dochtertjes Niene (24-07-12) en Lexie (19-03-2016) Als kind bakte ik al graag en die hobby is dus helemaal uit de hand gelopen.
Toen mijn nichtje een jaar werd, wilden mijn zus en ik samen haar eerste verjaardagstaart maken. Als zussenuitje gingen we een boltaart maken en het begin was gemaakt! Daarna maakte ik vaak taarten of cupcakes voor de verjaardagen van familie en vrienden.

Steeds word ik weer blij als er een doos vol nieuwe materialen binnenkomt. Iedere keer weer vind ik het heerlijk om die nieuwe materialen uit te proberen. Ook blijf ik met verschillende vormen, mixen en smaken experimenteren. Inmiddels heb ik zelfs een nieuwe kast nodig voor al mijn spullen!

Ik vind het fijn om me helemaal uit te leven op een taart en tot een prachtig eindresultaat te komen. Er gaat veel tijd zitten in het decoreren van taarten maar als je dan de blije gezichten ziet en enthousiaste reacties krijgt, is het zeker elke seconde waard!

Ontwerp en realisatie: Eighty-Three.nl